onsdag den 19. november 2014

Håkonskager


Opskriften giver ca. 100 stks.


Ingredienser: 

  • 375g hvedemel
  • 150g flormelis
  • 1 spsk vaniljepulver
  • 300g smør
  • 1 æg
  • Perlesukker og hk. mandler til pynt
Sådan gør du:
  1. Bland hvedemel, flormelis og vanilje.
  2. Smuldr smør i melblandingen, og saml dejen med æg.
  3. Form dejen til en tyk pølse på 3-4 cm i diameter.
  4. Tril pølsen i en blanding af perlesukker og mandler og pak den ind i husholdningsfilm.
  5. Læg den i køleskabet til den er skærefast - dvs. minimum 2 timers tid.
  6. Skær rullen i skiver af 3 mm tykkelse og læg dem på en bageplade.
  7. Bages midt i ovnen, ved 200 grader i ca. 10 minutter.
  8. Afkøl på bagerist og opbevar i kagedåser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar