Opskriften giver 36 cookies.
Ingredienser:
- 180g mørk chokolade
- 70g hvedemel
- 40g kakao
- 1½ tsk bagepulver
- En knivspids salt
- 115g smør
- 200g brun farin
- 2 æg
- 75g flormelis
Sådan gør du:
- Smelt chokoladen over vandbad og sæt det så til afkøling indtil det når stuetemperatur.
- I en mellemstor skål blandes imens mel, kakao, bagepulver og salt sammen og stilles til side.
- Pisk smør og farin sammen til en luftig masse.
- Pisk derefter æg og chokoladen og hæld det så sammen med smør og sukkerblandingen.
- Stil nu dejen på køl i 30-60 minutter eller indtil dejen er til at håndtere.
- Forvarm ovnen til 200 grader og kom imens flormelis i en dybtallerken.
- Tag en klat dej med en teske, tril en kugle og rul i flormelis og placer på bageplade med 2-3 cms mellemrum.
- Bages i ca. 10 minutter ved 200 grader. (Bag dem ikke helt igennem, de må gerne være lidt svampede og bløde indeni)
- Afkøles på en rist og opbevares i en kagedåse.
TIPS: Dejen kan laves helt op til 3 dage i forvejen førend den skal bruges.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar