onsdag den 19. november 2014

Chocolate Snowball Cookies



Opskriften giver 36 cookies.

Ingredienser:
  • 180g mørk chokolade
  • 70g hvedemel
  • 40g kakao
  • 1½ tsk bagepulver
  • En knivspids salt
  • 115g smør
  • 200g brun farin
  • 2 æg
  • 75g flormelis
Sådan gør du:
  1. Smelt chokoladen over vandbad og sæt det så til afkøling indtil det når stuetemperatur.
  2. I en mellemstor skål blandes imens mel, kakao, bagepulver og salt sammen og stilles til side.
  3. Pisk smør og farin sammen til en luftig masse.
  4. Pisk derefter æg og chokoladen og hæld det så sammen med smør og sukkerblandingen.
  5. Stil nu dejen på køl i 30-60 minutter eller indtil dejen er til at håndtere.
  6. Forvarm ovnen til 200 grader og kom imens flormelis i en dybtallerken.
  7. Tag en klat dej med en teske, tril en kugle og rul i flormelis og placer på bageplade med 2-3 cms mellemrum.
  8. Bages i ca. 10 minutter ved 200 grader. (Bag dem ikke helt igennem, de må gerne være lidt svampede og bløde indeni)
  9. Afkøles på en rist og opbevares i en kagedåse.

TIPS: Dejen kan laves helt op til 3 dage i forvejen førend den skal bruges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar