Opskriften giver ca. 30 lækre cookies.
Ingredienser:
2,5 dl brun farin
1 dl hvidt sukker
1 æg
125 gram blødt smør
150 gram chokolade
3,5 dl mel
½ tsk bagepulver
½ tsk natron
½ tsk salt
1 tsk vaniljesukker
Sådan gør du:
Skær smør i tern og pisk det sammen med de to slags sukker med en elpisker. Tilsæt ægget og pisk til ensartet.
Bland mel, vanilje, natron, salt og bagepulver i smør-sukker-blandingen og pisk det godt. Tilsæt til slut chokoladen.
Lad nu dejen hvile i køleskabet i 4-5 timers tid.
Form en kugle af en spsk-fuld dej - placer 9 stk pr. bageplade - og bag i ovnen ved 200 grader i 15-18 minutter. (En anelse mindre hvis du vil have dem lidt bløde indeni, jeg kan bedst lide en sprød småkage)
Lad småkagerne afkøle på en rist og opbevar dem i en kagedåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar